Сегодня именно тот день!
Например, занятия йогой

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΑΝΔΡΩΑ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΛΑΦΥΣΤΙ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΕΙΣ!ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ 4 ΜΟΝΑΧΟΙ ΜΕ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟ ΠΟΡΦΥΡΙΟ ΚΑΛΛΗ.ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΕΣ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΜΟΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΘΩΣ ΔΙΕΞΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΜΕ ΣΥΧΝΕΣ ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΩΣ. ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΙΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟ ΣΙΛΟΥΑΝΟ ΠΕΠΟΝΑΚΗ.Η ΜΟΝΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 29 ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2261080752
03:31 5 просмотров:3010 Copyright info Правообладателям

copyright

Внимание!

Все права на видео, размещенные на данном сайте, принадлежат их законным правообладателям и находятся в публичном доступе. Сайт Vidoser не распространяет видеоматериалы незаконным путем. Все видеоматериалы, найденные на этом сайте, можно найти на Youtube.com и других видеохостингах. В случае нарушения авторских прав, пожалуйста, обратитесь к пользователю Youtube, разместившему нелегальный материал. Сайт Vidoser не может исключать видео из публичного сервиса API от Youtube.

Attention!

All rights to the video posted on this site belong to their respective owners and are publicly available on the network. This site does not distribute videos illegally. All the videos provided here can be found on youtube.com and other video hostings. In case of copyright infringement please contact the user who has uploaded the material to Youtube.

Похожие видео

Υψηλάντης Βοιωτίας και Ι. Μ. Αγίου Νικολάου by viotiashop. gr
Υψηλάντης Βοιωτίας και Ι. Μ. Αγίου Νικολάου by viotiashop. gr
26:37 4.6 Download

Υψηλάντης Βοιωτίας και Ι.Μ. Αγίου Νικολάου by viotiashop.gr 2011

Υψηλάντης είναι χωριό του νομού Βοιωτίας του δήμου Αλιάρτου. Είναι χτισμένο στις πλαγιές του Ελικώνα, πάνω από την πεδιάδα της Κωπαΐδας, σε υψόμετρο 200 μέτρων. Έχει πληθυσμό σύμφωνα με την απογραφή του 2001, 475 κατοίκους. Η παλαιότερη ονομασία του χωριού ήταν Βρασταμίτες, ονομασία που διατήρησε μέχρι το 1953. Το σημερινό του όνομα το οφείλει στον αγωνιστή της επανάστασης του 1821, Δημήτριο Υψηλάντη ο οποίος αντιμετώπισε επιτυχώς τους Τούρκους στην μάχη της Πέτρας που διεξήχθη στην περιοχή το 1829.

Ιερά μονή Αγίου Νικολάου
Στα νοτιοδυτικά του Τιλφώσσιου κάτω από σχεδόν μετέωρο βράχο φωλιάζει άλλο ένα κατάλοιπο φεουδαρχίας, εκείνης του Χριστιανικού κατεστημένου, το ιστορικό Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου του νέου.
Τα δίπτυχα της ιστορίας της Ελλάδος αναφέρουν πως χτίστηκε τον 14ο αιώνα, δηλ πριν την Άλωση της Πόλης όταν οι κάτοικοι κλείνονταν σε Μοναστήρια για να αποφύγουν τη στρατολόγηση από τους Βυζαντινούς φεουδάρχες. Η σύγχρονη ιστορία προβάλλει το Μοναστήρι σαν τον τόπο που υπογράφηκε, την 14 Σεπτεμβρίου 1829 η πρώτη συμφωνία Ειρήνης μεταξύ Ελλήνων καπετάνιων εκπροσωπουμένων από τον απόγονο των Κομνηνών στρατηγό Δημήτριο Υψηλάντη και Τούρκων του συγγενή του Σουλτάνου στρατηγό Οτζάκ αγά Οσμάν.

Καταστροφή Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Σερρών
Καταστροφή Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Σερρών
03:48 4.3 Download

Ανυπολόγιστες ζημιές προκάλεσε στην Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου Σερρών πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας και τέθηκε υπό έλεγχο αργά το βράδυ.

Ολοσχερώς κάηκε το αρχονταρίκι και παλιό εκθετήριο στο βυζαντινό μοναστήρι του 13ου αιώνα, ενώ φόβοι είχαν εκφραστεί για ολόκληρο το μοναστήρι, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου είναι κτισμένο από πέτρα και ξύλο.

Παρακαλούμε όλο τον κόσμο να βοηθήσει για την αναστήλωση του μοναστηριού..

Γέρων Κύριλλος Κατουνακιώτης
Γέρων Κύριλλος Κατουνακιώτης
02:46 5 Download

O Αγιορείτης μοναχός γέρων Κύριλλος Κατουνακιώτης περιγράφει οπτασία μοναχού στην σκήτη της Αγίας Άννης.

Γέροντας Αιμιλιανός. mp4
Γέροντας Αιμιλιανός. mp4
05:09 5 Download

Ο Γέροντας Αιμιλιανός ήταν ηγούμενος στην Ιερά Μονή Σιμωνόπετρας του Αγίου Όρους.Ένας από τους νηπτικούς Πατέρες.Τώρα εφησυχάζει στο μετόχι της Μονής στην Ορμύλια Χαλκιδικής.

Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου — Ήλια Αιδηψού
Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου — Ήλια Αιδηψού
06:07 4.6 Download

Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου — Ήλια Αιδηψού
Iera Moni Agiou Georgiou — Ilia Edipsou Greece
Saint George monastery at Ilia Edipsou in Greece. see it. Holy

Holy mountain. Πανηγύρι Προδρόμου 1/3
Holy mountain. Πανηγύρι Προδρόμου 1/3
10:18 5 Download

Ι. Μονή Αγίου Διονυσίου Αγίου Όρους. Πανηγύρι Γενεσίου του Προδρόμου 24-6/7-7-2009. www.imdleo.gr

Μοναστήρια και Εθνεγερσία 1/5
Μοναστήρια και Εθνεγερσία 1/5
24:37 5 Download

1. ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ (Στείρι Βοιωτίας)
2. ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΑΜΑΣΤΑΣ (Χαλκωμάτα Λαμίας)
3. ΜΟΝΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ (Παρνασσίδα Φωκίδας)
Επίσκοπος Σαλώνων Ησαΐας

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
08:33 5 Download

ΣΠΗΛΑΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ-ΜΟΝΑΧΟΣ ΝΕΙΛΟΣ